Thursday, August 17, 2006

Tembeli

La mare moda acuma ceva filmulet de pe YouTube unde un mic muica recita capra cu trei iezi in varianta tiganeasca(el white boy si se crede tigan .. :|). Asa. La inceput se leaga de Creanga, Eminescu si Blaga, el fiind un mare intelectual intre retarzii lui. Intra in sfera suprema a penibilitatii cand incepe sa cante manele. Voce de asemenea cacaturi se pare ca are, n-are in schimb creier sa realizeze ce raton ii. Un minunat g.m. a ajuns in atentia mea. Cum spunea Ceausescu: nici o masa fara peste. Asa e si cu g.m.-urile astea zilnice. So:

bn mah k rockeri sunt mai buni ca astea care te fac sa razi… mai buni is aia care omoara matze in cimitir si le bea sangele…meretzi in pula mea totzi rockeri…copii handicapatzi ce suntetzi. MUEEEEE MULTA pt rockeri….

A se observa romana subreda din acest g.m. Prescurtari de tot cacatu, dezacorduri and so on. Tipu nu spune prostii. Am citit mai demult un raport de la S.R.I. despre iubitori de cimitire. Dar multi dintre ei au halit o bataie buna, si altii au ajuns la azil. Dar neica-nimeni asta prea generalizeaza. Extreme exista, nu neg. Dar vrajeala asta rock=satanism devine deja rasuflata. For pete's sake, exista christian rock. Indie rock suna a satanism ? Oldies suna a satanism ? Bitch, please !
N-as avea nimic cu ei. Sincer. Dar astia-s mai rai ca si animalele. Ataca orice lucru pe care nu-l inteleg, se leaga de cei diferiti. Ar merita toti impuscati. Ba nu. Feed 'em to the dogs.

No comments: